Καλέστε μας: ++30 213 0067602

Καλωσόρισμα από τον Γιατρό

Η Ογκολογική Χειρουργική εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια με καταιγιστικούς ρυθμούς, εξαρτάται άμεσα από την τεχνολογία και χαρακτηρίζεται από τη συνεχή ανάπτυξη και εμφάνιση καινούργιων μεθόδων, νέων τεχνικών, αναίμακτων και σαφώς λιγότερο ακρωτηριαστικών επεμβάσεων, με πολύ καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα που οφείλει ο κάθε χειρουργός να γνωρίζει και να διενεργεί.

Τα σημαντικότερα στοιχεία που καθορίζουν τη σωστή θεραπεία και την ίαση όλων των χειρουργικών ογκολογικών ή μη νοσημάτων, είναι η σωστή πληροφόρηση του ασθενούς, η έγκαιρη ολοκληρωμένη διάγνωση, η πλήρης γνώση όλων των πτυχών της παθήσεως, η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται μεταξύ πάσχοντος και χειρουργού και ο σχεδιασμός των θεραπευτικών επιλογών με βάση τα σύγχρονα-ισχύοντα guide lines.

Η ιστοσελίδα αυτή απευθύνεται σε κάθε χειρουργικό ασθενή και φιλοδοξεί να του προσφέρει μια πολυδιάστατη, απόλυτα εξειδικευμένη αλλά παράλληλα πολύ προσιτή και κατανοητή ενημέρωση για τις ογκολογικές παθήσεις που σχετίζονται με την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής και την αντιμετώπιση τους με τις πλέον σύγχρονες εγχειρητικές τεχνικές, όπως εφαρμόζονται σήμερα σε όλα τα μεγάλα εξειδικευμένα ογκολογικά κέντρα και παράλληλα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται για τις πλέον συχνές καλοήθεις χειρουργικές παθήσεις και τη θεραπεία τους.

Μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή και με απευθείας επικοινωνία θα μπορέσετε να λάβετε απαντήσεις σε όλες τις απορίες, που μπορεί να σας δημιουργηθούν κατά την ανάγνωση της ιστοσελίδας. Oι συμβουλές και οι υποδείξεις σας είναι ευπρόσδεκτες και απαραίτητες για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της επιστημονικής μας ομάδας. Φυσικά, επειδή κάθε ασθενής πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μοναδικότητα και όχι ως πάθηση πίσω από τις ερωταπαντήσεις μιας διαδικτυακής πύλης, η ανθρώπινη επικοινωνία είναι αναντικατάστατη και γι’ αυτό το λόγο δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τη συνάντηση και την προσωπική επαφή γιατρού-ασθενούς.

Θα είναι μεγάλη μου χαρά να σας φανούμε χρήσιμοι.

Με ιδιαίτερη τιμή
Εμμανουήλ Α. Τσίγκος
Γενικός Χειρουργός
Εξειδικευθείς στην Ογκολογική Χειρουργική

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Αρχείο

Διεύθυνση

Καρνεάδου 45, Κολωνάκι, Αθήνα
Τηλ.: (++30) 213 0067602
Κιν.: (++30) 6946 790321
E-mail: info@tsigkos.gr

Που Χειρουργούμε